Over ons

Mijn naam is Paola Linke en ik ben 50+, en tegenwoordig woonachtig in Hillegom, het mooie dorp in de Bollenstreek.

Ik ben mijn hele leven al creatief geweest, en dat was en is nog steeds een heerlijke uitlaatklep voor mij. Ik heb getekend, aan modelbouw gedaan (poppenhuizen en miniaturen), scrappen (op een creatieve manier een fotoboek inplakken), kaarten maken en nu ook mooie spullen maken met mijn plotters en naaimachine.

Alles heeft nog steeds een warme plek in mijn hart, maar het kaarten maken en de plotters in combinatie met de naaimachine heeft op dit moment toch wel de voorkeur.

Een grote wereld is voor mij opengegaan, onbegrensde mogelijkheden hebben die twee plotters mij gebracht. Zo verlegde ik mijn grenzen en ook mijn creatieve brein ‘draait’ nu overuren met de vele ideetjes die ik door websites en Youtube heb gekregen.

In 2019 kreeg ik al enkele keren de vraag of ik iets wilde maken voor speciale gelegenheden. Dat zette mij aan het denken om toch al een deel van een grote droom van mij in gang te zetten: een winkeltje met diverse mooie en aparte producten in voorraad en op aanvraag. Op 3 December 2020 zette ik mijn handtekening bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar. Ik was en ben nog steeds supertrots op deze stap.

Het inkopen bij kringloopwinkels doe ik ook graag, om daar producten te zoeken en ze weer nieuw leven te geven door ze te pimpen (geen kleding of schoenen, alleen de ‘harde’ koopwaar zoals dienbladen, glaswerk). Dus ik doe ook aan duurzaam ondernemen, al is het op kleine schaal.

Ik hoop dat ik u met dit artikel een goed beeld kan geven over wie ik ben, en waar ik voor sta en dat dit een uitnodiging is voor u om hierdoor een rondje door de webshop te gaan maken. Ik wens u heel veel plezier.

Met vriendelijke groet,

Paola Linke

Scroll naar boven